28-05-08

Dokter

Ik had normaal gezien deze avond naar de dokter moeten gaan voor mijn oogje te laten opereren, maar gisterenavond vond mijn baasje dat ik er zo ziek uitzag, da hij de dokter heeft gebeld voor raad. Daarom zijn we deze morgen gegaan.

Volgens de dokter is mijn keeltje heel erg opgezwollen. Da zou kunnen kloppen want ik heb gisterenavond nikske kunnen eten. Zelfs niet drinken. Nog een reden waarom mijn baasjes zich zorgen maken. Iets van uitdroging of zoiets. En mijn buikje moest heel hard rommelen. Ze voelde beweging, zei ze?!?

Maar ze heeft me twee spuitjes gegeven tegen de pijn en ik gene kik. (snap je 'em: gene kik gegeven.) En morgen krijg ik druppels en pilletjes tegen de pijn en antibiotica. Maar de dokter gaf ook nog een potje supergeconcentreerd eten mee. Manneke, wa is da lekker. Kwou het in ene keer opschrokken, maar da mocht niet van tvrouwtje. Zij wou liever doseren. Pfff Ik kan zoiets lekkers wel in ene keer op zenne. Das veel lekkerder in plaats van droge brokken. Aan alle viervoetertjes die dit lezen, da is de moeite om eens ziek te zijn of spelen. ;)

Onze Flor doet het heel wa beter dan ik. Hij zit mij zelfs soms te ampeteren om te spelen, maar zoals jullie kunnen zien rechtsboven, heb ik daar echt geen zin in. (Vrouwtje's computer kan nog geen foto's in de postjes krijgen, dus doet ze het zo maar. Slim vrouwtje heb ik toch ;) 

En tis dus inderdaad kennelhoest. Eén goed ding aan dit alles voor onze Jim. Zijn castratie is uitgesteld. En ook mijn oogoperatie.

Ik hou jullie op de hoogte.

Half pootje

17:03 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: dierendokter, ziek, flor, jim, traankanaalonsteking |  Facebook |

Commentaren

Rafke toch zo ziekes. Hoop dat de medicaties snel helpt. dat is ni leuk he. Flor is al wat beter lees ik. Vind het heel erg dat jullie ziekjes zijn.
Jim moet nu niet onder het mes, hij blij :-)
Ja, als ik een poesje was zou ik zo verliefd worden op Clint en Jim, ik zal Staartje eens laten zien dat een meisje :-))) Ik wordt niet verliefd op katertjes :-)
Ik dank jullie voor het stemmen ;-)))

Gepost door: viv | 28-05-08

Ocharme, zo ziek zijn. Hopelijk werken de pilletjes snel! Laat je maar eens goed in de watten leggen door de baasjes! Maar het goede nieuws is natuurlijk dat je niet naar die enge dierenarts hoeft!
O ja, Fonzie is intussen al 1,5 jaar, maar dat fotootje op mijn blog is genomen toen hij jonger was ;-)

Gepost door: Fonzie | 28-05-08

Belabberd is echt wel het juiste omschrijving Kom maatje met dat lekkere eten kom je er binnen de kortste keren zeker snel terug boven op.. Het nadeel is dan wel dat die operatie doorgaat, maar dan neem je er dan wel bij hé !! Hou ons maar op de hoogte !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 28-05-08

Ocharme dat klinkt niet echt goed. Wij hopen dat je heel snel beter bent. Alhoewel hmm ik zou toch ook wel is 1 dagje ziek willen zijn als je dan zo'n lekker eten krijgt hoor.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 29-05-08

Word nu maar snel beter Tja om nu ziek te zijn voor lekkerder eten probeer in het vervolg gewoon in hongerstaking te gaan zonder ziek te zijn dat pakt gewoonlijk ook, beterschap gewenst,groetjes Vicky

Gepost door: vicky | 29-05-08

O Rafke, ge ziet er nie uit! Word maar gauw weer beter hoor dat we weer een blij gezichtje zien van jou!
Enneuh, als je een keer geen brokken wil, Duck is heerlijk hoor! Moet je eens proberen man.

Gepost door: Milo | 29-05-08

De commentaren zijn gesloten.