03-06-08

Weer nikske

Hadden wij toch nen barbeque zondag hé. Mooi weertje, nikske regen, familie present, baasje gelukkig. Dus ik dacht, nu gaan ze toch wel eens aan mij denken zeker.

Pffff Vergeet het. Mijn baasjes zijn streng hoor. Vrouwtje zegt dan da menseneten niet voor honden is en da zij ook niet mijn eten opeet. Wel ze mag het gerust van mij hebben hoor. Ik ben vrijgevig. Da kun je niet van hen zeggen. Ge weet het al zeker. Ik heb nikske gekregen. Niks, nada, noppes, nougabolle.

Allé, twas nie helemaal slecht zene. Ik heb al eens gezegd da wij gene hof hebben. Alleen een oprit van asfalt, die dan verder loopt in een soort van zandweggetje. En bij bompa is er wel gras. Rondom zijn huis nog wel. Dus ikke en de Flor hebben zitten snuffelen dat nie schoon nie meer is. Elk stukske gras hebben we besnuffeld, beplast, bepoteld en afgeknabbeld. (Maar niet in die volgorde hé) ;)

En wat da knabbelen betreft, bompa heeft, als wij zo verder zouden doen, gene grasmaaier meer nodig. héhéhé Zelfs de madeliefjes, boterbloemen en paardebloemen moesten eraan geloven. En dan op verkenning gaan. Ik heb vrouwtje alle hoekjes van die tuin laten zien. En zij maar achter mij hollen en roepen 'Kom Raf, kom hier' en ikke niet luisteren hé. Aaaah da was plezant. Zal haar leren om mij gene lekkere spare-rib te willen geven.

Maar dan werd het avond. En vrouwtje, baasje, bompa en nonkel Gert waren een spelletje aan het spelen waarbij ze de tijd uit het oog verloren. Trival piscuit of zoiets. Maar ik en de Flor, wij waren stikkapot van al da rennen en deugnieterij. Dus vrouwtje haalt uit de auto een mandje da ze had meegenomen. Had ze toch wel de kleine mand bij zeker. Daar pas ik nog maar juist in, laat staan ikke en de Flor. En da terwijl wij een grote mand hebben waar wij tweekes gemakkelijk in kunnen (zie foto linkerkolom, onder de mailbox) Dan hadden we in het gras in het zonnetje meer plaats.

Ik was zo moe da 't vrouwtje mij met mandje en al moest oppakken als ze naar huis gingen.

En gisteren is de Jim voor den eerste keer bij mij en de Flor komen liggen. Eerst was ik aant slapen dus ik had het niet door. Maar van zodra ik mij er bewust van was, ben ik op de Jim gaan liggen. Da ligt lekker zene, zo'n zacht katteke. Maar hij heeft da precies nie graag, want 10 seconden later was hij weg. Pffff Hij doet maar. Ik wou alleen maar lief zijn. (zie foto's onder mailbox)

Ok misschien ben ik wel meer nen deugniet dan ik aan jullie wil toegeven. Zie maar naar mij en mijne bijtring. Ik zie er wel een beetje als ne schelm uit, vindt ge niet??

En tot slot, volgende zaterdag ist terug barbeque. Tweede kans dus om iets te krijgen. En nu is er een grotere kans. Deze keer ist voor onze vrienden en is het bij ons thuis te doen. Dus baasje en vrouwtje zullen hun handen vol hebben. En die vrienden komen hier voor de eerste keer (baasjes zijn nog niet zo lang geleden verhuisd). En dan zien ze mij en de Flor, en zeg nu zelf, wie kan zo'n smoelekes weerstaan?? ;)

Deugenieterig pootje

 

22:04 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (3) | Tags: barbeque, flor, jim, bompa |  Facebook |

Commentaren

Rafke was dat een feest dat hollen en rolledebollen in de tuin van bompa. Maar niks gekregen, ach arme jongen. Maar eigenlijk heeft het vrouwtje gelijk.Mensen eten is niet goed voor hondjes, behalve een goedie biefstuk :-))) Ze maar dat ik het gezegd heb :-))
Dan nog dat grote mandje vergeten. 't jonge wat een vrouwtje hihihihi.
Wel leuk jullie beide in het mandje .
Allee, weeral feest volgende week..Vergeet de hint niet van die biefstuk, stoofvlees mag ook, zegt :-))

knuf Chaplin

Gepost door: viv | 04-06-08

Rafke Ik moet eerlijk toegeven onze Charly krijgt bij ons ook nooit mensen eten ,wij hebben twee honden gehad die we mensen etetn gaven en op den duur heeft dat hun leven gekost. Daarom zijn we nu voorzichtig en uit liefde voor onze Charly krijgr hij alleen hondebrokjes en hondesnoepjes en hij is daar heel goed mee.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 04-06-08

Whauw ! Ik heb nog nooit boven op een kat gaan liggen ! Is het echt zo mals ? Vrouwtje wil nu geen poesje adopteren, omdat het hier toch een drukke weg is ... Zo'n knap ros katterke zie ik wel zitten ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 04-06-08

De commentaren zijn gesloten.