22-06-08

dag allemaal

Heykes iedereen,

Een leuke zondag gewenst.

Ik heb van de week weer eens stout geweest. Twas weer morgend en ik was op 't vrouwtje aan t wachten tot ze beneden kwam maar ik verveelde mij een beetje. Dus heb ik maar een boekske gepakt van de salontafel dat het vrouwtje had laten liggen.

Twas nen 'Dag Allemaal' en ik heb het voorste en laatste blad eraf gescheurd en ik frut vaneen getrokken. Tientallen kleine stukjes later kwam vrouwtje naar beneden en zij was niet goed gezind. Waarom? Ik zou het niet weten. De rest van het boekske was intact. En ik vind persoonlijk de 'Woef' leuker dus...

Ok ok ik weet da ik dat niet mag doen. Dan moet het vrouwtje da allemaal opkuisen en geloof me: zo'n tientallen kleine stukskes papier, daar doe je even over. Maar ja, ik heb al gezegd dat ik me 's nachts verveel en mijn speelgoed boeit me niet meer. Scheurend papier das veeeeeel leuker.

Maar ik zal er denk ik toch maar mee stoppen want anders doet ze alles van de salontafel weg en moet ik dag en nacht in mijn mand blijven. En ik vind da niet leuk. Tis saai in mijn mand. Als ze me naar mijn mandje sturen, probeer ik me toch zo te manoeuvreren da ik net uit mijn mandje lig en dan maar hopen dat er niet op gereageerd wordt. En als ze dan niet reageren, kruip ik nog een stukje verder totdat ik niet meer in mijn mand lig. Das toch al een paar keer goed gelukt.

Gisteren zijn we met ons vieren (Flor, baasjes en ikke) gaan wandelen. Joepie da was plezant. Vrouwtje had baasje al bijna zijn oren eraf gezaagd om een met ons te gaan wandelen. En gisteren hebben ze dat gedaan. Ik heb gesnuffeld en getrokken aan die stomme leiband en geblafd naar andere dieren... OOOh da was zooo fijn. Onze Flor liep als een braaf, bang beesteke naar het vrouwtje maar ikke niet zene. Van links naar rechts liep ik. Mijn vachtje heeft nog nooit zo vol met blaadjes en takjes gehangen. Zaalig!

Ik hoop dat we da meer gaan doen. En ik denk het wel. Vrouwtje en baasje gaan volgend jaar namelijk trouwen en in onze gemeente is er een domein met een kasteel dat er misschien dienst voor kan doen. Dus zal er nog wel eens een tochtje gedaan worden. En ik zal er voor zorgen dat wij dan ook mee kunnen om te wandelen.

Alleen als ze stopten voor een drankje heb ik me weer verveeld. Die leiband toch ook. Flor was op baasje's schoot gekropen maar ikke niet. Ik wou de omgeving verkennen en alles eens in mijn mondje stoppen, even op knabbelen en dat terug op de grond spugen. Maar baasje had de koord rond de armleuning van de stoel gebonden en mijn speurruimte was beperkt. En dan draaide ik nog eens met die ketting rond de stoelpoot waardoor ik helemaal niet meer weg kon. Maar ik heb me toch geamuseerd.

Ik hoop da jullie nog een fijne zondag hebben. Ik ga daar alvast voor proberen te zorgen. Tot gauw

14:35 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (5) | Tags: hondekwaad, flor, baasje, wandelen |  Facebook |

Commentaren

hier is het een zalige luie zondag met de radiotor op 24 gr en de tv zachtjes prr prrr prrr
slaapwel
dikke knuf van thor

Gepost door: thor | 22-06-08

neenee goe begrepen , de radiator ligt aan
het is hier een koud huis , en vrouwtje is vervrozen van de kou
groetjes

Gepost door: thor | 22-06-08

Rafke jongen je bent me ook ne nummero he. maa begrijp je goed hoor. Ik ben net hetzelfde, alleen mag niet mee gaan wandelen al heb ik ook een leiband en doe die graag aan. Maar ons vrouwtje vindt dat maar niets voor poezen dus ik moet altijd thuis blijven. Allee thuis blijven...loop de hele straat door en steekalles in m'n mond. hihi. Dat vindt vrouwtje ook al niks. Dus geloof wel dat wij wat op elkaar lijken
Dikke knuf aan allen Chaplin

Gepost door: viv | 22-06-08

Pfff die mensen zijn écht niet te snappen, wij maken soms ook confetti van boekjes en daar zijn ze hier ook niet zo blij mee. Karnaval is toch super ? Ze zouden ons moeten betalen om een gans jaar gratis confetti voor hen te maken ja.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 22-06-08

Dag Rafke Ik weet het wel, het is zo saai in die mand. Maar het kan er ook zooo gezellig in zijn! Als de haard brandt in de winter.
Het weekend zit er al weer op.
We zijn klaar voor een nieuwe week.Met niet teveel streken hé.
Bloggroeten

Gepost door: Chris | 22-06-08

De commentaren zijn gesloten.