24-06-08

weer van datte

Twas tenacht weer van datte. Deze keer was het terug een pakske sigaretten. Helemaal kapotgebeten. Maar Laika en Chesko kwamen met een goed excuus af. Ik wil da helemaal niet kapot doen. Ik was confetti aan het maken. hihihihi. Das een goeie hé.

Enfin, er zaten nog vier sigaretten in en vrouwtje was dus weeral niet content. Ooh en ik heb vorige week ook twee van haar nieuwe balpennen kapot gedaan. Ik ben precies niet goed bezig.

Langs de andere kant lukt er al een stuk beter met mijn ding ophouden. Deze morgen om 6 uur toen het baasje opstond, hadden Flor en ik nog nikske binnengedaan. Daarentegen toen vrouwtje beneden kwam om 9 uur lang er wel iets. Nochtans had baasje ons buitengelaten en hadden we alle twee ietske gedaan (buiten). Jaja, vrouwtje vindt ons darmpjes een groot mysterie. Kakfabrieken noemt ze ons. Ik kan er toch ook niets aan doen als ik opeens moet gaan??? Flor is gelukkig nu gewoon geworden aan het eten en heeft geen diarree meer.

Aan iedereen die dit leest, een leuk begin van de week. Ok het is al dinsdag maar daarmee is de week ook sneller voorbij. ;) Goed bekeken hé??

Pootje

12:39 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (0) | Tags: flor, hondekwaad, zindelijk |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.