26-06-08

fijne donderdag

Fijne donderdag aan iedereen.

Maar voor mij is het niet zo'n fijne donderdag. Baasje en vrouwtje zijn heel boos op ons.

Gisteren waren ze voor een namiddag weg. Baasje heeft een laserbehandeling laten doen om te stoppen met roken en daarna zijn ze naar Antwerpen getrokken om met hun vrienden Stef en Sara af te spreken. En toen ze terug thuis kwamen om 21u vonden ze een kleine ravage aan. Wij hadden weer binnen gedaan en het ergste van al. Deze keer had ik mij niet beperkt tot één pakje sigaretten of de omslag van een tijdschrift. Deze keer was het hele boekje eraan voor de moeite. Overal maar dan ook overal lagen papiersnippers. Baasjes waren heel boos. En baasje stond al een beetje gevoelig omdat hij gestopt is met roken. (Sorry baasje, als je dit leest, sorry)

Als straf moesten we tenacht voor de eerste keer in de keuken/bijkeuken slapen. Living was verboden terrein. En ik vind da niet leuk want ik kan al in de zetel springen en da ligt toch ietske zachter dan mijn mandje. Onze Flor kan dat nog niet dus die slaapt sowieso in zijn mand.

En omdat wij niet meer in de living mochten, moesten de poezen ook uit de living. Die moeten namelijk door de bijkeuken naar de wasplaats voor hunne kattenbak. Dus ook voor de katten was de living verboden (anders kunnen ze niet meer bij hun eten of kattebak komen). Daar was Clint wel wat boos voor op ons. Hij heeft dan ook een paar keer met zijn poot naar ons geslagen. Het was wel niet raak, maar toch. Ik ben toch bang voor hem.

Er is nog goed nieuws. We hebben deze nacht niet binnen gedaan. Niet als baasje opstond op 7u en ook niet als vrouwtje is opgestaan om 9u. Er was wel weer een rol keukenpapier gesneuveld maar dat komt ook een beetje omdat de katten die op de grond hadden gegooid. Wat wil je dan van een hondje dat graag dingen kapot bijt 's nachts???

We hebben ons toch een beetje beter gedragen. Vind ik toch!

Maar ik vrees dat we nu elke nacht in de keuken/bijkeuken zullen moeten slapen. Ik zal toch eens een woordeke moeten placeren met de Flor. Of we het toch niet anders kunnen doen. Ik vind het echt niet leuk dat vrouwtje bijna niet meer tegen ons babbelt. Nu moet ik meer mijn best doen voor haar aandacht te krijgen en mij meer gedragen. En das best moeilijk hoor als je zo'n deugniet bent als ik.

Ik hou jullie op de hoogte.

Braaf pootje

13:34 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: zindelijk, baasje, flor, stef en sara, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

Aiaiaiai wat lees ik hier? Ik denk dat een bench wel een goeie oplossing kan zijn voor 1. de zindelijkheid, dat helpt heel zeker en 2. de vernieling van rondslinngerende dingen. Ons milo had dat met de kerstperiode ook, hij kon niet van de kerstboom blijven, maar dat zal je ongetwijfeld wel al gelezen hebben.
Die laseerbehandeling heeft Bart ook gehad. Heeft spijtig genoeg nikske geholpen, hij is zelfs 2 x geweest.
Succes met het stoppen.

Gepost door: Patsy | 26-06-08

Rafke Toen onze Charly nog puppy was deed hij alles kapot waar hij maar aankon en die van mijn man was ,zijn gsm een dure stylo zelfs een bril dat hij 8 dagen had en dat hij op de salontafel had gelegd,alles die van mijn man was en hij kon eraan moest eraan geloven.Wij hebben dan een bench gekocht en daar slaapt en ligt hij er nu heel graag in, zelfsgedurende de dag gaat hij er een tukje in doen en nu laat hij alles liggen.Juist als er bezoek komt moeten we opletten want als hij geen aandacht krijgt zou hij wel durven zijn mand kapot bijten,wij hebben al enige manden mogen kopen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 26-06-08

Je zal je inderdaad een beetje meer moeten inhouden als je terug op een goed blaadje wil komen met je baasjes

Gepost door: Vicky | 26-06-08

baasje succes met stoppen.
Wat ben jij een deugeniet. Maar ja, wat moet als je 's nachts wakker wordt of alleen thuis bent. Vervelen is maar vervelen he. Misscchien krijgen jullie nu allen een mandje in de keuken...ook niet slecht he. Ik loop de hele dag buiten met Staartje en ben 's avonds bek af....Dikke knuf
ps, mijn vrouwtje is aan het koken dus kon ze snel even een berichtje plaatsen hihi

Gepost door: viv | 26-06-08

Laten jullie eens weten of het je baasje echt lukt om te stoppen met roken ? Ons vrouwtje wil het ook eens proberen want het lukt haar dus langs geen kant om te stoppen.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 26-06-08

Ai,ai, maar wij kennen dat, bij ons sneuvelt meestal de krant, de weekend-editie is lekker dik !! wij slapen 's nachts in een bench, helemaal niet eng hoor ! Als het soms te druk wordt in de dag, kruip ik daar ook in, lekker knus en rustig slapen. Op die manier hebben wij ook geen ongelukjes ... en voor je baasje, ga ervoor, vrouwtje vertelde dat ze bijna 12 jaar geleden gestopt is met roken, van de één op de andere dag, zonder hulpmiddelen, en met 1 pakje per dag, kwam ze niet toe ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 27-06-08

De commentaren zijn gesloten.