02-07-08

ai, ai mijn oren

Dag bloggertjes,

Tis hier laf en warm en momenteel aan het regenen en ik dacht, laat ik een postje plaatsen over hoe ik en Flor spelen.

Op dit moment zijn we aan het rusten want het is veel te laf zowel binnen als buiten maar als we aan het spelen zijn, durft de Flor mij bijten.

Onze Flor is eigenlijk een beetje de dominante hond in huis. Hij komt meestal naar mij als hij wilt spelen. En dan begint hij mij dus te bijten. Maar wat ik het ergste vind, is dat hij aan mijn oren trekt. Zo hard zelfs dat ik er van moet janken. En dan moet vrouwtje of baasje tussenkomen. Dat doet echt pijn man.

Echt bijten doen we eigenlijk niet. Het is meer doen alsof we bijten. Maar af en toe zit er dus wel een stukje vlees tussen onze tandjes. En dan gebeurt het als eens dat de andere jankt. En dat gebeurt dus zeker als hij aan mijn oren trekt.

Een vraagje aan alle diertjes die ook met twee in huis zijn. Doen jullie dat ook? En aan degene die het onderspit moet delven, wat doe je dan terug zodat de andere ophoudt? Ik doe dat niet bij Flor, in zijn oren bijten, maar ik ben dan ook veeel te lief. ;)

Er is wel iets anders dat ik bij Flor doe. En dat is, als we buiten zijn en ik een stok vastheb, telkens als Flor de stok wil pakken, mijn kopje zo draaien dat hij er net niet aan kan. OOoooh man, daar heb ik plezier van. En zo blijven wij dan rondjes draaien. Ik met de stok in mijn mond en Flor naast mij, die de stok probeert af te pakken. En als Flor het opgeeft, laat ik hem terug de stok zien, zodat hij hem toch terug probeert te pakken en het spelletje opnieuw begint.

Maar het is dus meestal Flor die met mij speelt. Zo achtervolgt hij mij graag als we buiten zijn. Dan moet ik crossen alsof de duivel zelf achter mijn staartje zit. En dan kruip ik achter de bomen die bij ons staan. Flor blijft dan aan de andere kant staan en als hij naar rechts loopt, loop ik naar links en omgekeerd. Totdat ik een gaatje zie en dan kom ik achter de bomen vandaan met Flor achter mijn gat. Maar hij haalt me in en ik smijt me dan (als een braaf, onderdanig hondje) op de grond. En dan probeert hij terug mijn oren te pakken. De schurk!

Als we dan achteraf terug binnen worden geroepen door het vrouwtje, moet zij mij altijd proper maken omdat ik dan vol (maar dan ook vol) hang met zand en takjes. Je weet wel, van die venijnige takjes die niet willen loslaten en mijn vacht is al redelijk lang dus vrouwtje heeft dan haar handen vol.

Zanderig pootje en nog een leuke week aan iedereen

15:26 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: flor, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

ik ben moederziel alleen :-( maar weet zeker dat ook ik het onderdanige hondje zou zijn

Gepost door: Patsy | 02-07-08

Helaba Als ik wil beginnen spelen dan duw ik met mijn achterste naar roef en dan crossen we door de living , maar Roef is nog altijd de baas hoor , ze is ook de oudste he .
Maar van Roef haar eten mag ik niet aankomen hoor anders krijg ik een snauw
je weet nu wie hier de baas is
doeiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 02-07-08

Jullie zijn twee lieve cavaliers dat we graag u bij onze links willen zetten
MAG DAT ?

Gepost door: Roef en Oika | 02-07-08

Waarom denken jullie dat ik zo'n kort geknipte oortjes heb ? Omdat het stom zicht was met 1 kort- en 1 langharig oortje ! Lily heeft die ene oor helemaal geplukt ! Vrouwtje zegt altijd dat ik een engeltje ben en Lily een bengeltje .. Maar wie nu echt baas is, 'k zou 't niet weten !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 03-07-08

Rafke & Florke. Onze Charly is hier alleen wij hebben buiten te weinig beloop om twee hondjes te houden,wij wonen in het centrum van Waregem en het is hier nogal dicht bebouwd.maar ik denk dat je toch twee kleine deugnietjes zijn.
Groetjes

Gepost door: Adriën | 03-07-08

Rafke & Florke. Dat vorig postje heb ik mis verstuurd ,ik heb dat op mijn mans naam verstuurd.Ik ben aan zijne pc bezig en niet op mijn laptop, zo ben ik vergeten zijn naam te veranderen sorry hoor dus het berichtje van Adriën is eigenlijk van Jeske.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-07-08

De commentaren zijn gesloten.