05-07-08

avondmarkt

Twas vandaag avondmarkt waar wij wonen. Vrouwtje dacht dat het op een kerkplein of bij het cultureel centrum zou zijn maar ze had het mis. Het was in onze straat, vlak voor onze deur.

Was zij even verschoten toen er opeens een springkasteel hare oprit blokkeerde. De organisatoren hadden vergeten om de buurt in te lichten van mogelijke ongemakken. Gelukkig was het baasje vandaag ook gaan werken anders hadden we er met de auto nog geeneens uitgekunnen.

En van zodra baasje thuis was, zijn we dan ook gaan kijken naar de kraampjes. En ik heb natuurlijk weer aan mijne leiband getrokken. Er was dan ook zo veel te zien. Al die mensen om van de honden nog maar te zwijgen.

Thuis mag ik dan misschien wel het onderspit delven tegenover de Flor, eens we buiten zijn wil ik mij niet laten kennen tegenover die andere honden. Dus bij elke hond die ik zag, begon ik te blaffen. Baasje en vrouwtje vonden dat niet leuk. Zij waren maar aan mijn leiband aan het trekken en riepen iets van stil en gedaan. Maar echt helpen deed dat niet. Juist tegen het einde begon ik wat rustiger te worden.

Onze Flor daarentegen is (vind ik) nen hypocriet. Hier thuis speelt hij de baas over mij, maar eens hij buiten is, is het een scheeteke. Zo braaf naast het vrouwtje lopen. Als ze ergens blijft staan, gaat hij zitten. Staartje tussen de poten en maar zielige blikken trekken. En als baasjes ergens een terrasje doen, wil hij per se op iemands schoot zitten. En gaat hij een dutje doen. En dan zie ik al die andere mensen naar hem kijken en zeggen: Ooh zie dat hondje, en hoe lief. De komediant! Hier mag ik gene poot verzetten of hij valt mij aan maar buiten is het nen heilige en ikke de ambetante. Das toch niet eerlijk?

Daarom laat ik het nu aan de wereld weten dan onze Flor helemaal niet zo braaf is als hij laat zien. Voilà, nu weet iedereen het. Ze moeten alleen nog allemaal mijne blog vinden.

Nog een prettig weekend aan iedereen en tot gauw

BRAAF pootje ;)

23:12 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (7) | Tags: flor, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

niet te geloven, zo'n verschil met de Flor0 Wel ne verstandigen hé ;-)

Gepost door: Milo | 05-07-08

Het belangrijkste is dat wij dat nu al weten !!! Maar ge moet toegeven hij is net dat ietske beter in "zielig kijken" hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-07-08

Voila wij hebben 't dankzij jou nu al door. Misschien moet je bij hem is betere toneellessen gaan volgen ? Dan ziet iedereen direct dat jij de brave bent :-)

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 06-07-08

Ja misschien moet je zelf ook eens proberen om buiten de aandacht te trekken door supper braaf te zijn, het uithangen kan je binnen doen zonder getuigen, oefenen op een zo zielig mogelijk gezicht zou ik zo aanraden groetjes Sammy

Gepost door: Vicky | 06-07-08

Stille waters hebben diepe gronden he

Gepost door: mireille | 06-07-08

niet laten doen, geef hem maar ne klap voor zijn kop als die lastig is he.

Gepost door: viv | 07-07-08

Hi Hi , dan kennen we hier ook
Oika heeft ook een grote mond , maar als er een vreemde hond nadert , dan is het alsof ze vermoordt wordt

Gepost door: Roef en Oika | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.