12-07-08

To bench or not to bench

Wel het niet meer the question want sinds donderdag hebben wij een bench. Jaja, baasjes waren het beu dat Flor en ik nog niet zindelijk zijn en als ze weg zijn, alles kapotbijten dus is vrouwtje donderdag een bench gaan halen. (Er waren wat problemen met de computer, daarom is mijn postje zo laat.)

Baasje had 's avonds wat schrik dat hij het nog in elkaar zou moeten steken, maar dat viel eigenlijk heel goed mee. De bench zit als een kartonnen doosje aaneen vast en je moet enkel de zijkantjes vastklikken. Daarna heeft vrouwtje in haar kast naar zachte dekentjes gezocht en gevonden. En donderdagnacht was onze eerste nacht in de bench. Eerst had vrouwtje ons er mee kennis laten maken en snoepjes gegeven als we erin gingen en stilletjes waren als het deurtje vast was. En dat ging vrij vlotjes. Of we al dan niet lawaai hebben gemaakt gedurende de nacht weet ze niet. Wij slapen in de bijkeuken, zij in de slaapkamer op de eerste verdieping.

Dus we hebben al enkele benchnachten achter de rug en het gaat goed. We hebben nog niet binnen gedaan 's nachts. Vrouwtje noemt ons slimmerikken en hypocrieten en moedwilligen omdat ze wist dat we het konden maar te koppig waren om het op te houden. En nu moeten we dus wel. Joepie aan ons!

Onze Flor durft overdag nog wel een ongelukje te hebben. Maar dan wordt hij apart gezet en rijkelijk beloond als hij buiten dan toch iets doet. Dus binnen afzienbare tijd moet hij het ook onder de knie hebben. Of hij neigt wat naar mij en is gewoon lui. Dat kan ook! hihihi

Ik vind het zelfs leuk in de bench. Overdag ga ik er uit mezelf ook inliggen en met mijn speelgoed spelen. En de katten zijn nu ook gelukkiger omdat, als de baasjes weggaan, wij in de bench gaan en zij vrij kunnen rondlopen en dus ook in de living terug kunnen waar hun krabpaal staat.

Jaja, het is er dus toch van gekomen. Vrouwtje heeft zelfs al gezegd dat het geen weggegooide aankoop is. Nu worden we zindelijk en later kan de bench nog in de auto gebruikt worden. Als ze op reis gaan bijvoorbeeld.

Ik heb nog wel een vraagje aan de Milo : deed dat geen pijn als je op je bench sprong? Ik heb daar een foto van gezien en mij lijkt dat toch pijnlijk.

En nog een vraagje aan alle bloggertjes: hoe geraak je in de top tien van populaire blogjes? Moet ik daar mijn instellingen voor veranderen? Of ergens een score bijhouden of een link maken of zoiets?? Alvast bedankt.

Aan iedereen een heeeeel fijn weekend en voor mij een 'droog'. hihihi

Bijna zindelijk pootje ;-)

15:12 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (10) | Tags: blogvrienden, zindelijk, baasje, flor |  Facebook |

Commentaren

Hi vriendje ja, die bench is een topper. Gelukkig houden jullie ervan.
Die Top 10 komt geleidelijk in orde. Veel postjes zetten en zien dat je veel bezoekertjes krijgt. Maar niet.
Succes. Chaplin

Gepost door: viv | 12-07-08

Hoe meer bezoekers je op je blogje krijgt, des te vlugger sta je in de top 10! Veel succes!

Gepost door: kristel | 12-07-08

Pijn? Neen hoor, helemaal niet! Al heb ik die kuren intussen ook afgeleerd hihihihi
Zo zie je maar een bench is heel + voor zindelijkheidstraining en jullie zijn met 2 om erin te zitten, dus dat scheelt ook al hé want voor mij is het niet mijn favo plekje hoor.
En om die top 15 te komen ... daar geraak je door veel bezoekertjes te krijgen, dat moet dus vanzelf gaan. Klein beetje geduld hebben en dat komt er weel van.

Gepost door: Milo | 12-07-08

jaaa amaai ziet er gezellig uit die bench pfff
die van mij is omgebouwd tot ene voor mila
mij krijgen ze er met geen stokken in se
maar ja ik ben ook een katje he hihihi
dikke knuf van thorreke

Gepost door: thor | 12-07-08

Succes! Dikke knuffel van ons allemaal. Dag Rafke.

Gepost door: Chris | 12-07-08

Een bench kan zeker leuk zijn ,een eigen plekje waar niemand jullie mag storen en waar je lekkers krijgt

Gepost door: mireille | 12-07-08

Zo'n bench is inderdaad bijna een wondermiddel. Wij hebben er één gebruikt voor Erkan, en na drie weken was hij zindelijk en nu zit Hector 's nachts ook in de bench. Zo vermijden we dat we 's morgens om half 6 (ja, zo vroeg was het deze morgen) al moeten opruimen ;-)

Gepost door: Fonzie | 13-07-08

Hadden we je kunnen zeggen !! Wij vinden benchskes helemaal niet erg ! Zowel Lily als ik hebben er eentje, en het is zo leuk om een eigen plekje te hebben hé ! En Lily was ook niet helemaal overdag waterdicht tot ze zo'n 6 maanden was, dus Flor's tijd komt nog wel !! En wat die TOP 10 betreft, wij zijn er allemaal heel hard aan 't meewerken om jullie daar te krijgen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-07-08

Rafke Onze Charly heeft al een bench van de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen ,en ik vindt dat ideaal nooit geen probleem gehad als hij erin moest ,het was precies of hij dat kende als hij bij ons kwam als puppy.Toen we hem in de grond zetten ging hij er direkt naartoe en legte zich erin.Nu gedurende de dag gaat hij er hem heel veel gaan in liggen,al staat ereen mandje ook in huis hij wisselt af ,maar snachts en als we weg moeten gaat hij er zonder probleem erin.Voor in de toptien te geraken dat komt met de tijd en de bezoekers dat je krijgt,daar moet ge anders niet speciaals voor doen,dat komt wel.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 13-07-08

Ja zo een benchke is helemaal niet zo erg zelfs heel knus en je zit er gerust in, veel plezier ermee.

Gepost door: Vicky | 13-07-08

De commentaren zijn gesloten.