14-07-08

Heel wat kilometers afgelegd

Hoi bloggertjes,

Gisteren hebben Flor, de baasjes en ikke heel wat kilometers afgelegd. We waren gaan wandelen in Lillo. Of dat was toch de bedoeling. Maar het was er boekenmarkt en veeel te veel volk. Dus nadat we er een beetje rondgesnuffeld hadden (zowel wij als de baasjes), zijn we maar naar het strand van Sint Anneke gegaan. En dat was heeeel plezant. Amaaai!

Dat was de eerste keer dat ik zand onder mijn pootjes voelde. Ik had al wel foto's van andere bloggertjes gezien die aan het water aan het lopen waren en plezier maakten in het zand, maar nu heb ik het ook zelf kunnen ondervinden. En baasje liet mij ineens los lopen. Dat mag ik misschien niet zeggen wat dat mag eigenlijk niet. Maar ik heb nikske stout gedaan zene. Echt waar! Ik ben wel direct naar het modderige gedeelte gespurt en lekker met mijn snuit in de modder gaan wroeten. Mijn pootjes hingen meteen vol met plakkerig zand. Vrouwtje begon een beetje te jammeren dat ze de handdoek had moeten meebrengen van de auto maar baasje kon alleen maar lachen. Hij vond het fijn om ons zo over het strand te zien lopen. En hij stelde vrouwtje wel gerust door te zeggen dat, als het zand opdroogt, het wel gemakkelijker van mijn vachtje valt. En aangezien baasje mijn leiband niet had losgedaan, hing dat ook vol met modderzand. Maar dat zou ook terug proper worden. Vrouwtje heeft toch voor alle zekerheid hare zakdoek gepakt. (Das mijn vrouwtje hé, altijd zorgen maken!)

Dus we zijn daar langs het strand gaan wandelen en baasjes hebben op een terras nog wat gegeten. Ze waren daar wel heel vriendelijk hoor. Er was een speciale hondenbar waar baasjes een bakje met water konden gaan halen. (Spijtig genoeg hadden ze geen hondencocktails hihihi) En na het eten kregen wij, de honden, nog een hondekoekje van de ober. Waarschijnlijk omdat wij zo braaf zijn geweest. Allé, ik heb wel naar andere honden aan het blaffen geweest. Maar ja, als die iets zeggen tegen mij, moet ik toch iets terugzeggen. Of niet??

En toen was de dag nog niet gedaan. We zaten in de auto op weg naar huis toen vrouwtje zei dat het spijtig was om al naar huis te gaan. Het was goed weer en al voldoende afgekoeld voor een leuke wandeling. Dus baasje is naar het park in onze gemeente gereden en daar hebben we nog een grote wandeling gedaan. Ik moet het niet zeggen zeker dat de Flor en ikke stikkapot waren.

Normaal gezien als wij met de auto meerijden, zitten wij alle twee op vrouwtje hare schoot. Maar nu gingen wij tussen vrouwtje en baasje in liggen op een paar dekentjes die daar lagen. OOhh wij waren zoo moe. Ik zal eens heel lief vragen aan het vrouwtje om er eens een foto van te maken als we nog eens weggaan. Twas echt een grappig zicht. Want wij rijden met een kleine camionet van baasje's zaak rond en daar staat de handrem aan de linkerkant van de bestuurder. Dus tussen baasje en vrouwtje is er veel plaats. En zij hebben daar een koelbox gezet voor als baasje gaat werken. Dus wij gingen half op die koelbox liggen en half op die dekentjes. Vrouwtje vond dat trouwens niet erg want hare schoot begint toch ietsje te klein te worden om twee hondjes comfortabel op te laten zitten. En voor haar is het al helemaal niet comfortabel.

Amai, ik heb precies weer veel verteld. Twas echt ne leuke dag. Vrouwtje heeft aan baasje gevraagd om toch eens naar de echte zee te willen rijden want aan Sint Anneke mochten wij niet in het water. Baasje vond dat te vies. En deze zomer gaan we nog naar de grote zee. Als dat even leuk gaat worden... Joepie!

Ik ga nu maar afsluiten want ik heb al veel te lang getaterd. Maar misschien toch nog één vraagske: wat vinden jullie van de nieuwe lay-out? Vrouwtje heeft wat foto's toegevoegd van ons en de poezen. Kwestie van een goed beeld te geven van hoe mooi we zijn.

En aan iedereen nen dikke merci voor het beantwoorden van die vraag over de populaire blogjes. Ik zal dan maar goed mijn best doen om jullie te laten terugkomen.

Nog een leuke week aan iedereen en tot gauw

(Nog een beetje) zanderig pootje

15:44 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (10) | Tags: wandelen, blogvrienden, baasje, flor |  Facebook |

Commentaren

Jaloers ! Ja jaloers dat zijn wij, jullie maken plezier in 't weekend, wij moeten naar school ... 't is gewoon niet eerlijk !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 14-07-08

wat een dagje, zo gelukkig waren jullie en natuurlijk heeeeeeeeeeeeeel moe hahaha.
Wij vinden de lay-out prachtig met al die foto's. En ja, ik heb heel zware poten maar ben nu nog een kitten en moet nog groeien he. Mijn pap weegt 8 kg...knuf Chaplin

Gepost door: viv | 14-07-08

Het klinkt allemaal heel leuk! Ik wou al dat we er bij waren geweest! En maak je geen zorgen om je blogje, het ziet er heel mooi uit! Vooral de fotokes, zowel de poesen als de hondjes zijn zo lief! Groetjes.

Gepost door: kristel | 14-07-08

Hi Hi , wij kennen dat ook vuile pootjes , als wij gaan wandelen dan is het ook door de modder en zand .
Dan zijn onze pootjes heel vuil en onze buik ook door al dat lang haar .
De zetels in de auto liggen plat langs achter en met een zeil , dus het kan geen kwaad dat we vuile pootjes hebben .
Als jullie eens afkomen naar zee laat het dan eens weten , dan kunnen we mischien eens elkaar ontmoeten en te samen een leuke wandeling maken .
Dikke knuffel Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 14-07-08

Heel leuk al die mooie foto's van jullie en de poezen
Jullie zijn allemaal fotogeniek !!!!!!

Gepost door: Roef en Oika | 14-07-08

Rafke & Florke. Wat fijn dat je gisteren zo van jullie dag hebben genoten en hondjes mogen weleens zandpootjes hebben.Jullie blogje is heel mooi geworden. Ik wens jullie ook nog een mooie avond toe,en hopelijk een wat zonnige week.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 14-07-08

Het blog ziet er mooi uit met al die foto's van de hond en de katten. Voor een hond is een wandeling aan een strand altijd dolle pret.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 14-07-08

gef nn dikke knuffel aan baasje ik ben weer helemaal in mijn nopjes hihihih
dikke knuf Chaplin

Gepost door: viv | 14-07-08

Wat een leuke dag hebben jullie gehad aan "Sint-Anneke Plage"! Daar moet ik met mijn baasjes toch ook eens naartoe, als mijn pootjes me wat beter kunnen dragen! De fotootjes zijn trouwens heel mooi! Hoe kunnen we nu iets tegen veel fotootjes hebben???

Gepost door: Hector | 15-07-08

Mooi gedaan ... Leuk postje, ik wens je verder een fijne vakantietijd.
Bloggroeten van Kelly en baasjes.

Gepost door: Chris | 15-07-08

De commentaren zijn gesloten.