16-07-08

Is 13 een ongeluksgetal??

Hey vriendjes,

Voor sommigen is het getal 13 ongeluk. Wel niet voor mij!!!

Milo's vrouwtje Patsy was zo vriendelijk om mij er op te wijzen dat mijn blogje in de populaire top 15 staat. (Dank u Patsy, vrouwtje van Milo. Dank u, dank u, dank u) Ik had het zelf nog geeneens gezien. En dat maar enkele dagen nadat ik die vraag had gesteld over hoe je erin geraakt. Gek toch???

Ja, ja, mijn blogje staat vandaag woensdag 16 juli 2008 op de 13de plaats. Jippppie!

Allereerst wil ik mijn vrouwtje bedanken omdat ze altijd haar hersentjes gebruikt om een eerlijk, tof en toch bijna altijd waarheidgetrouw berichtje te posten. (Tis soms al eens van mijne kant gezien hé! hihihi) En ook omdat ze tijd maakt om mijn postje bijna elke dag bij te houden. De titel is ook elke-dag-opnieuw dus probeert ze toch elke dag iets nieuws te posten. (Wat moeilijker wordt naarmate je blogje langer bestaat blijkbaar. Of dat heb ik toch gelezen bij andere bloggertjes.)

Daarnaast wil ik Flor, Jim, Clint en baasje bedanken omdat zij er ook voor zorgen dat ik avonturen beleef en ze aan jullie kan vertellen.

And last but not least wil ik jullie, mijn lezertjes bedanken. Vrouwtje had in het begin van mijn blogje een beetje twijfel of ze het wel zou doen (een blogje starten). Maar nu ben ik blij dat ze het heeft gedaan. En zowel ikke als mijn vrouwtje blijven ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat wij een populair blogje blijven zodat jullie met plezier blijven terug komen om mijn fratsen te lezen.

En nu ga ik feest vieren. Vrouwtje! Haal de hondenkoekjes maar uit de kast en zet mijn drinkwater maar koud. Joepie!!

Dat was toch een mooie speech hé? Of was het erover? .....Misschien een beetje. ;)

Supertrots pootje van jullie nederige dienaar en tot gauw

21:21 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: bedankt, blogvrienden |  Facebook |

Commentaren

Rafke dikke proficiat hoor. Wij zijn trost op je.
Ik had graag zo een kleine speelkameraad erbij gehad. Maar staartje is reeds een dame op leeftijd en ze ziet al er af met mij, dus ....geen kleintje erbij pffff.
nog een dikke knuf en wij zijn blij dat jullie een blogje zijn begonnen

Gepost door: viv | 16-07-08

Die bezoekjes aan jullie blogje is graag gedaan, 't is hier aangenaam lezen! Groetjes! En nog veel succes!

Gepost door: Kristel | 17-07-08

Knap gedaan hoor ! Wel ons vrouwtje dacht er net zo over, zou ze er wel aan beginnen of niet ! En ja, elke dag is niet altijd even makkelijk hé ! die mensen, tja die moeten werken, want anders zijn er geen lekkere koekjes voor ons !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 17-07-08

Rafke Bedankt voor de gelukswensen voor de verjaardag van Ädriën hij heeft er ontzettend van genoten en een heel mooie dag beleefd.En proficiat dat je al de 13 de staat je moet dat zeker voortdoen ,want je heeft een leuk blogje en ik kom hier graag lezen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 17-07-08

Hey Rafje Gefeliciteerd en een dikke knuffel. Liefs

Gepost door: Chris | 17-07-08

Proficiat met jullie leuke blog , maar jullie zijn ook twee lieve schatjes he.
Hoe weet je dat of je in de top staat van de blog ?
Nog een leuke avond Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.