18-07-08

Ikke en de Flor

Heykes lezertjes,

Ik dacht, laat ik het eens hebben over de verschillen tussen onze Flor en mij. Want wij mogen dan wel hetzelfde ras zijn en van dezelfde winkel komen en bijna even jong zijn, we verschillen toch we een beetje.

Allereerst is het overduidelijk dat ik de liefste ben.

Uhm?... Watte vrouwtje?....... Mag ik dat niet zeggen?...... Maar allé dat is toch waar? Hoe bedoel je, ik ben bevooroordeeld?......... Dat is niet waar! Uhm? ....... Ok dan.

Ja vriendjes, ik mag dat dus niet zeggen van het vrouwtje. Anders wil zij dat niet meer intypen voor mij. Dus ik ben niet de liefste. (Ja dan ben ik wel ;)) Oeps, sorry vrouwtje.

Een ander verschil is dat de Flor een beetje vuriger is in het spelen. Hij gromt gemakkelijker naar mij en begint dan aan mijn oren te trekken. Dan heb ik jullie al eens verteld. Hij blaft tijdens het spelen ook sneller. Florke eet ook rapper dan ik, daarom moet het vrouwtje ons in aparte kamers eten geven. Anders komt de Flor mijn bakje leegeten als hij gedaan heeft met het zijne. En de Flor loopt ook sneller en kan dat langer volhouden. (Zeg eens, zo lijk ik wel een oud, versleten hondje hé?)

Maar als we gaan knuffelen bij het vrouwtje, dan laat ik meer mijn dankbaarheid zien zegt het vrouwtje. Ik geef meer lekjes en kruip dichter bij haar. Terwijl de Flor daar maar ligt te liggen met zijn puppyoogjes te lonken.

En als we op stap gaan, ben ik degene die het meeste wil verkennen en ontdekken terwijl de Flor meer bij de baasjes wil blijven en nog het liefste van al op hun schoot liggen.

Maar we hebben ook gelijkenissen hoor. We luisteren allebei even goed (of slecht, dat hangt ervan af hoe je het bekijkt). En we worden allebei graag geknuffeld. En we krijgen allebei graag snoepjes. En we volgen ons vrouwtje doorheen het huis alsof we twee magneetjes zijn. Zelfs als ze in de badkamer zit. En we zitten allebei graag in de auto. Daar worden we slaperig van. Oooh ja en we vinden bijna altijd juist hetzelfde speelgoedje even leuk om mee te spelen op hetzelfde moment. En onze scheetjes stinken even hard. (Al snurk ik wel harder) En we zijn alletwee even jaloers op elkaar als de andere aandacht krijgt.

Er zullen waarschijnlijk nog wel verschillen en gelijkenissen zijn maar daar vertel ik later nog wel wat over.

(Mijn overwinning van eergisteren was van korte duur. Ik zie mijn blogje al weer niet meer staan. Maar ik geef niet op.)

Tot gauw

Pootje

10:18 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (8) | Tags: flor |  Facebook |

Commentaren

't ja dat is net als kindjes......de ene is een grote deugeniet dan de andere....

Gepost door: Viv & Chapin & Staartje | 18-07-08

Wij vinden jullie allebei even lief ! Tja verschillen, voor Lily er was, vond vrouwtje mij een overaktieve wildebras ... en nu, vindt ze mij het allerliefste, zachtste poppemieke !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 18-07-08

fijne middag wij zijn even op je mooie blog komen rondneuzen en keren met een goed gevoel terug. Groetjes van Patty, Freddy en de 3 kapoentjes

Gepost door: Patty en Freddy | 18-07-08

Ieder zijn eigen karaktertje hé. Gelukkig maar dat we allemaal verschillend zijn, want anders zou het maar een saaie boel zijn, nietwaar? Nog een fijne vrijdag!

Gepost door: Hector en Fonzie | 18-07-08

jullie zijn in alle geval allebei even knap
dat de ene wat deugniet is dan de ander , t'ja bij de mensen is dat ook zo he
ben al benieuw hoe mn zusje zal zijn
in haar ogen ziet ze alvast een deugnietje uit se
dikke knuf van thorreke

Gepost door: thor | 18-07-08

Rafke & Flor Maar jullie zijn wel echt alle twee schatjes hoor,en even knap,en naar die overwinning van eergisteren moet je niet letten dat komt wel terug hoor.Ik wens jullie nog een heel leuk weekend toe.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 18-07-08

Elk heeft zijn goede en minder goede kanten,maar ik vind jullie allebei even knap en lief hoor

Gepost door: mireille | 18-07-08

HA HA , wij zijn ook hetzelfde ras en jullie zijn identiek zoals wij .
De ene is ook meer deugeniet als de andere en jaloers van elkaar , bang dat de ene meer zal hebben of de andere .
Ook altijd achter t'vrouwtje aan en hetzelfde speelgoed willen .
Zo zie je het zijn toch allemaal schatjes he die cavkes he . Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 19-07-08

De commentaren zijn gesloten.