19-07-08

Geen leuk weekend

Hey bloggertjes,

Tis voor ons hier geen leuk weekend.

Sinds vorige donderdag is baasje een weekje thuis. Hij is zelfstandige en kan dus zelf zijn verlof regelen maar wij merken er niet veel van.

Vorige donderdag avond zijn we nog naar bompa geweest, ja. Maar da is ook alles. (Daar hebben we natuurlijk ons kostelijk geamuseerd. Rennen in de tuin en zo...)

Maar baasjes zijn hun slaapkamer aan het herinrichten. Eerst sliepen ze langs de straatkant in de grootste slaapkamer. Maar doordat baasje zoveel werk heeft, is het er nog niet van gekomen om er gordijnen te hangen. Dus 's morgens vroeg schijnt het zonnetje binnen. En deze tijd van het jaar is dat al vrij vroeg. Plus ons huis ligt langs een drukke baan waar veel vrachtwagenverkeer langs komt. Ook 's nachts durven die camions hard rijden (en vooral optrekken voor ons huis). En met het warme weer moet er een raam open of baasjes worden gefrituurd. Dus met een optelsom van het zonnetje, het verkeer en dus het lawaai en dan nog eens de warmte (ze slapen onder een plat dak) is het daar niet rustig slapen. En, ocharme mijn baasje, die slaapt al sowieso slecht met zijne rug. Sukkeltje.

Dus hebben ze beslist om van kamer te wisselen. Hier lopen voorlopig nog geen minimensjes rond dus met drie slaapkamers is er keuze zat. En nu verhuizen ze dus naar de achterste slaapkamer. Maar dat wilt ook zeggen dat er nog veel werk is. Gisteren hebben ze samen met bompa een vals plafond gestoken. Want, ok, een plat dak hebben is pokkeheet in de zomer maar ook berekoud in de winter. Dus komt er een vals plafond met isolatie. En vandaag wordt het plafond afgewerkt en werden de muren ontdaan van hun behang. Straks worden die misschien nog geschilderd of anders morgen. En dan moet er nog een vloer gelegd worden en behangen. Ja, ja, mijn baasjes zien het groot. Maar het mag ook wel. Het huis is van de jaren 50 en in die tussentijd misschien nog maar één keer geschilderd of behangen (Enfin dat denken ze toch).

Met als gevolg dat er voor ons niet veel tijd over blijft. Natuurlijk hebben Flor en ik elkaar nog om mee te spelen. Maar een lekkere knuffel van baasje of het vrouwtje verkies ik toch elke dag boven ambras maken met de Flor. (Sorry maat, het is zo.)

En als zij geen tijd hebben voor mij, kan ik nog altijd hier komen klagen hé.

Ik ga nu maar verder een beetje braaf zijn want baasjes staan nogal kort. Waarschijnlijk omdat ze alles tegen maandagavond het liefste willen af hebben.

Pootje en nog een prettig weekend. Tzal er voor ons niet inzitten vrees ik. :-((((

20:48 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (3) | Tags: bompa, baasje, doe-het-zelf |  Facebook |

Commentaren

Hallo Raf & Flor , het is inderdaad niet leuk dat de baasjes geen tijd voor jullie hebben , maar denk dat dat overal een keer gebeurd .
We zullen eens vragen of ze achteraf jullie eens extra in watten zullen leggen . Is dat goed ?
Hopelijk hebben toch ze nog een beetje tijd voor een dikke knuffel en anders sturen we een knuffel van ons aan jullie Doeiiiiii
Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 19-07-08

ja, dat niet leuk he. Hier is het net hetzelfde en de grote werken moeten nog aanvangen, het hele huis wordt uitgebroken...mag er niet aandenken...waar moeten wij dan slapen ????????????????

Gepost door: Viv & Chapin & Staartje | 20-07-08

Dat is inderdaad niet zo leuk,maar er komen nog zoveel weekends en dan gaan ze zeker leuke dingen doen met jullie

Gepost door: mireille | 20-07-08

De commentaren zijn gesloten.