20-07-08

Ambras ten huize Raf

Hey vriendjes,

Tis hier ambras geweest. Maar niet tussen de baasjes hoor.

Gisteren zag vrouwtje bij de Jim een kapje op zijn neus. Net boven de neus maar onder de oogjes was een pluk haar weg en zag zijn huid rood. Gelukkig was het geen wond.

En daarnet heeft vrouwtje de katten terug zien vechten dus denk zij dat de Clint verantwoordelijk is voor die verwonding. En de Clint kan bij momenten heel wild zijn. Dan begint hij te grommen en als een razende door het huis te lopen. En ieder op zijn pad moet het dan ontgelden. Kat of hond.

Het is nu wel zo dat de katten niet altijd vechten. Dat is bij momenten. Maar als ze dan vechten, begint er toch wel één te miauwen van de pijn of frustratie omdat hij pijn gedaan wordt of niet weg kan. En wij, honden kunnen dan ook beter uit de buurt blijven.

Maar zoals ik al zei, is het geen snee. Dus vrouwtje is toch een beetje gerust dat ze er niet mee naar de dierenarts moet. Ze zal het wel in de gaten houden dat er toch geen nieuwe wondjes bijkomen.

Verder is het hier rustig. Baasjes zijn nog altijd aan het renoveren. Vandaag is het plafond geschilderd en heeft baasje de muren uitgeplamuurd en behangen met vliesbehang zodat, als ze dan geschilderd zijn, ze perfect zijn. Zoals baasje het graag heeft. (Perfectionist hé! hihihihi ) En vrouwtje heeft het behang in de traphal eraf gehaald. Kwestie van toch nog iets te doen. En de raam en de deur zijn ook afgeschuurd.

En voor de rest lijkt iedereen hier op verlof te zijn. Tis hier stillekes in blogwereld.

Morgen is het nog ne zondag. Hopelijk met beter weer.

Pootje en tot gauw

20:15 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (9) | Tags: blogvrienden, baasje, kattekwaad, doe-het-zelf, jim, clint, dierendokter |  Facebook |

Commentaren

hier is ook soms ambras en nog geen beetje. Ik wil altijd spelen met Staartje, allee beter gezegd, plagen en zij wil datniet pffff. Krijg dan flink wat lappen rond m'n oren mar ik vecht terug hoor en ben al groter dan zij......'t arme schaap. Zolang het geen echte wonden zijn geneest dat snel

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 20-07-08

Hallo Ik wens jullie een supergezellige avond verder, een dikke knuffel, en braaf zijn hé!
Knufs

Gepost door: Chris | 20-07-08

Wij hebben net voor we onze blogwandeling begonnen, hebben wij hier ook een robbertje gevochten. Deze keer over wie dat éne nylobone mocht hebben hihihi vrouwtje wordt er horendol van, zij vraagt zich af waarom zij er eigenlijk 2 gekocht, beentjes hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 21-07-08

Amaai seg... ge moet maar denken, zo is er nog wat leven in de brouwerij eh! Ik wens jullie nog een mooie feestdag toe vandaag, zonder al te veel werk voor de baasjes en zonder ruzie tsn de beestjes! Groetjes, Kristel.

Gepost door: Kristel | 21-07-08

Hallo , denk dat Oika geen rode ogen heeft dat het haar sproetjes zijn en roef kijkt dikwijls zo triest , hebben jullie dat soms niet . zo van kan het niet helpen .
Maar ze heeft flink de wandeling mee gelopen .
Nog een leuke feestdag .
Vandaag zijn we weer weg naar de markt in frankrijk ( Berques ) .
knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 21-07-08

ja , wie met poesjes speelt moet krabjes kunnen vangen he
nee , maar dat is niet lief he zo krabben naar u
hopelijk valt het mee met u
dikke knuf van thorreke en geen ruzie meer maken he

Gepost door: thor | 21-07-08

Oei oei een werkvakantie tja dat moet ook gebeuren, ze zullen op het idee zijn gekomen door te bloggen de laatste tijd word er veel verbouwd en vernieuwd

Gepost door: Vicky | 21-07-08

Rafke & Flor Oei oei het is een kattengevecht geworden ten huize van Rafke, nog een geluk dat alles goed is afgelopen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 21-07-08

Voila daarom willen wij dus nooit met katten spelen. Alhoewel wij soms ook niet altijd even lief zijn voor mekaar hoor

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.