24-07-08

Stout geweest

Hoikes iedereen,

Ik heb gisteren verteld dat ik stout ben geweest. Wel ik vind van niet maar het vrouwtje vindt van wel. Maar ik snap niet goed wat ze bedoeld. Ik denk dat het is zoals Kristel, vrouwtje van Tidou, zegt. Mijn vrouwtje zal het wel verkeerd geïnterpreteerd hebben.

Maar ik zal het eerst vertellen. Al verschillende keren de afgelopen week ben ik naar mensen en honden toegelopen. Vrouwtje laat ons buiten ons ding doen. En dan zie of hoor ik mensen passeren op straat en ik ga dan kijken. En dan blaf ik een beetje, kwestie van te laten horen dat ik er ook ben. En dat ik deze zone zo een beetje als mijn territorium beschouw. Daar is toch geen probleem mee, denk ik zo.

Vrouwtje vindt het dus wel een probleem.

Ok, ok, ik moet wel het hele verhaal vertellen. Sommige van die mensen en honden bevinden zich aan de andere kant van de straat. En ik heb de afgelopen week verschillende keren de straat overgestoken. En ik denk dat vrouwtje boos is omdat ik niet eerst links en rechts heb gekeken voor ik overstak.

Vrouwtje zegt dat ik veel geluk heb gehad dat er geen auto aankwam die mij niet zag. Want er waren wel degelijk auto's. Wij wonen naast een heel drukke baan. En vrouwtje deed dan teken dat ze moesten vertragen en dan kon ik terug oversteken naar haar. (Das wel lief van mijn vrouwtje hé) Zij zit nu met haar handen in haar haar en ik snap eigenlijk niet echt waarom.

Kijk, zoals van de week. Aan de overkant woont er nog een hondje. En die zit dan te blaffen. En ik hoor dat, dus moet ik toch reageren??? Dus ben ik de straat overgestoken om op zijn oprit te antwoorden en terug te blaffen. En vrouwtje was in alle staten. Zij zei iets over een doodwens en dat nooit meer doen. Maar ik moet toch antwoorden als ze mij uitdagen. En dat was die hond (die ik niet kon zien) wel degelijk aan het doen! Zo laat vrouwtje mij als een watje overkomen en dat pik ik niet. Dus moet ik zeggen: stout vrouwtje! Ik moet toch mijn gebied verdedigen. Vrouwtje weet niet wat dat hondje allemaal aan het blaffen was tegen mij. Ik zou boos moet zijn op haar!

Maar het gevolg van mijn uitstapjes is dat ik nu aan de leiband word buitengelaten. Op onze eigen oprit nog wel. Pfffff Ik vind dat niet leuk hoor. Zeker in het begin niet toen Flor nog vrij kon rondlopen. Maar de flinke jongen heeft mijn voorbeeld gevolgd. En van de week, toen een man passeerde, is hij er ook naartoe gelopen. Met als resultaat dat nu ook hij met de leiband wordt buitengelaten. hihihihi

Ik houd nog altijd vol dat ik niks stout heb gedaan. Ik heb gewoon mijn eer verdedigd. En vrouwtje vindt van wel omdat ik de straat ben overgestoken. Zeg, dat doet zij toch ook! Wat vinden jullie hiervan???

En nu ben ik dus kei veel moeite aan het doen zodat ze terug wil flodderen met mij want ze negeert mij nu een beetje. En dat vind ik absoluut niet fijn! Dus ik ga (zoals gisteren) nog wat voort doen.

Pootje en tot gauw

16:51 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (9) | Tags: flor, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

Brrrrrrr,ik vind het toch ook een griezelige gedachten hoor,zomaar de straat oversteken
Ik zou in ieder geval ook erg boos zijn,maar dat is omdat jullie vrouwtje jou zo graag ziet

Gepost door: mireille | 24-07-08

Oei oei oei wij zouden hier nogal naar onze pootjes krijgen als we de straat zouden over steken. Alhoewel wij ook wel blaffen naar mensen als ze voorbij ons huis komen hoor. Zo weten ze dat ze zeker niet moeten proberen binnen te komen.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 24-07-08

oei natuurlijk is dat gevaarlijk een drukke baan over te steken en dan niet niet te kijken of er auto's aan komen pffffff. Moet er niet aandenken dat er iets met jullie zou gebeuren. Dus aan de leiband...'t ja als jullie dit doen moet het wel.
Wij geven het vrouwtje GROOT gelijk

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 25-07-08

't Is de schuld van jullie vrouwtje, ze moest jullie maar van in het begin aan de leiband gehouden hebben! Né! Jullie gaan volledig rechtuit! Je hebt gelijk dat je de andere hondjes wil begroeten enzo maar 't is toch gevaarlijk eh! Blijf maar dicht bij vrouwtje, daar is het lekker veilig! En ze zal wel snel genoeg terug komen flodderen, daarvoor ziet ze jullie te graag! Groetjes en een fijn weekend!

Gepost door: Kristel | 25-07-08

leuke blog bedankt voor je bezoekje op mijn blog ik ben blij dat je hem leuk vind. heb al een show van robin williams gezien en inderdaad hij is heel goed. zal zo snel mogelijk eentje zoeken van hem.

jij hebt trouwens ook een leuke blog schattige foto's

Gepost door: michel | 25-07-08

Rafke & Florke. Ik denk dat vrouwtje groot gelijk hebben ,wat moest er iets met jullie gebeuren ,ik denk dat vrouwtje dan pas in alle staten zou zijn.en moesten jullie onder een auto tercht komen en er is schade aan de aaaaaaaaauto zou het vrouwtje met de gebakken peren zitten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 25-07-08

Hallo Raf en Flor , dat is normaal dat jullie vrouwtje boos is , dat zou hier ook zo zijn .
Hondjes mogen niet alleen op straat , veel te gevaarlijk .
Hopelijk is het vrouwtje het vlug vergeten en heeft ze jullie een dikke knuffel .
en niet meer op straat lopen he , je kan toch blaffen achter het poortje .

Gepost door: Roef en Oika | 25-07-08

vriendjes , jullie moeten voorzichtig zijn se
die vierwielenbakken zijn gevaarlijk se
als ge die ziet en tegen u krijgt dan ben je dood zegt mn vrouwtje
wij vinden ook niet dat het vrouwtje van u overdrijft se , mag er niet aan denken
dus hou je manieren en doen was de baasjes zeggen he
dikke knuf van thorreke

Gepost door: thor | 26-07-08

tja dat is jullie schuld niet je moet je inderdaad niet laten doen het is volledig de schuld van jullie vrouwtje die zoals het hoort een lijbandje moet aandoen of de oprit afsluiten, wees een beetje voorzichtig groetjes

Gepost door: vicky | 26-07-08

De commentaren zijn gesloten.