26-07-08

Foetsie tandpijn, flink vrouwtje en dubbel feest

Hey lieve vriendjes,

Mercikes dat jullie mij gelijk gaven met dat van de straat oversteken. Ik zal het zeggen tegen mijn vrouwtje. Hoort ze het ook eens van een ander. Maar geen zorgen, ik zal voortaan wat voorzichtiger zijn. Spijtig genoeg voor de baasjes kunnen ze geen poortje zetten. De eigenaar van ons huisje gebruikt het magazijn achter het huis voor zichzelf en wil niet dat er een poort komt. Baasjes hebben wel een andere oplossing gevonden. Ze hebben een leiband van 5 meter gekocht en een harnasje voor ons en nu kunnen wij toch buiten zonder dat we weg kunnen lopen. Ik vind er maar niks aan. Maar nu het beter weer wordt, zullen we nog wel meer buiten zitten.

En van de tandpijn gesproken. Mijn vrouwtje is flink geweest en heeft een afspraak gemaakt met de tandarts van wacht. Deze morgen zijn ze er naartoe geweest en ze heeft een abces op haar wijsheidstand. Ze krijgt nu antibiotica en pijnstillers en morgen zou het volgens de tandarts al veel beter moeten zijn. En daarna moet de tand wel getrokken worden. Dus moet ze nog eens terug.

Wat leuker nieuws nu. Straks gaan baasjes naar een trouw van een neef van het vrouwtje. Guy en Frederik: veel geluk met jullie huwelijk.

En deze avond is het verjaardagsfeestje van Sara, de wederhelft van Stef. En ze blijven daar slapen. Dus de nodige voorzienigen voor ons worden ook getroffen kwestie van uitlaten en eten geven. Dubbel feest dus voor de baasjes. Hopelijk is het dan voor ons dieren morgen feest. Al zal het vrouwtje der niet echt 100% van kunnen genieten met haar tandjes. (Moest ze maar vroeger gaan, nè)

En het laaste goede nieuws. Gisteren is de nieuwe slaapkamer afgewerkt. Behangen, gordijnen hangen, bed verhuisd, .... En baasje heeft een nieuwe airconditioner gekocht. Ja, ja het lijkt wel een slaapkamer van een hotel.

Allemaal goed nieuws dus. Nu kunnen ze maar beter morgen met ons een flinke wandeling gaan maken of ik kom terug hier klagen.

Pootje en tot gauw

13:01 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (2) | Tags: baasje, doe-het-zelf, stef en sara |  Facebook |

Commentaren

wat een werk bij jullie.
En ja, de straat blijft gevaarlijk he.
Wens ze een heel fijne dag op het huwelijksfeest en een dikke knuf Chaplin

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 26-07-08

en die airco ... ook voor jullie ? want vanmorgen op de hondenschool was het **** heet ! Wij zijn dan ook onmiddellijk in staking gegaan ... vrouwtje stond daar met rode kaakjes ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 26-07-08

De commentaren zijn gesloten.