28-07-08

Warm hé? Pfffffff

Hey vriendjes,

Zeg wat is het warm!!! Patsy heeft goed haar best gedaan vanuit Italië. hihihihi Een beetje te goed haar best. Wij liggen hier als geslagen honden op de vloer/mat. Nou ja, je weet wat ik bedoel. Niet dat wij echt geslagen worden hoor.

Gisteren zijn baasjes nog naar een internationale markt geweest in Antwerpen. Daar stonden kraampjes van verschillende Europese landen. Zoals een kraam met Italiaanse, Spaanse of Hollandse etenswaren. Knuffels uit Finland of springpoppetjes van Frankrijk, ....

Wij waren er spijtig genoeg niet bij. Zij waren zaterdagavond in Antwerpen blijven slapen voor dat verjaardagsfeestje. Maar toen ze thuiskwamen hebben ze het goedgemaakt. Wij zijn nog een lange wandeling gaan maken en hebben een verfrissende douche gekregen.

Enfin, tis te zeggen: douche??? Noem het maar gewoon nen emmer koud water. En baasje heeft dat zomaar over onze hoofdjes gekapt! Wat waren wij verschoten!!! Maar het was wel lekker koel. Mag wel met zo'n weer. En daarna heeft baasje ons lekker afgedroogd met de handdoek en heeft hij met ons aan het flodderen geweest. En die douche was al gauw vergeven en vergeten.

En gisterenavond heeft het hier aan het onweren geweest. Met donder en bliksem en het was ook heel dichtbij. Maar stoere jongens als we zijn, wij waren niet bang. Allé onze Flor een beetje maar dat was ook omdat die alleen in de bench was gestoken omdat hij stout was. Eens dat baasje hem eruit liet, ging hij, net als ik, gewoon op de mat liggen slapen. Ook de poezen sliepen gewoon verder. Even zijn we verschoten van een wel heel plotse donderslag en bliksemflits. Maar verder stoorde het ons niet. Flink hé???

Vandaag hebben we een hele dag buiten geluierd. Weliswaar vastgebonden aan een leiband maar toch... En baasje heeft nog een weekje 'verlof' gepakt of gekregen en is vlijtig aan de rolluiken en ramen begonnen. Die van de benedenverdieping heeft hij vandaag afgeschuurd en eerste laag verf gegeven. Niet te stoppen, dat baasje van mij!

Voor iedereen een hele fijne nieuwe week en het zonnetje mag er wezen maar voor ons een ietsie pietsie minder warm.

Warm pootje en tot gauw

21:31 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (5) | Tags: baasje, doe-het-zelf, flor, stef en sara |  Facebook |

Commentaren

Deb douche zal wel deugd gedaan hebben,kan jullie baasje de tuin geen stukje afmaken met draad zodat jullie kunnen los buiten spelen,of met een puppyren een soort poort maken

Gepost door: mireille | 28-07-08

Inderdaad warm :-) Hey, bedankt voor het bericht.
Ik ben een fiere Black & Tan ;-)
Ruby

Gepost door: Ruby | 28-07-08

't is wel heel warm hé ! die mensjes moeten niet vergeten dat wij een bontmanteltje aan hebben hé ! en van dat onweer, wel daar hebben wij ook helemaal geen bang van hoor !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 29-07-08

Rafke & Florke. Ik kom jullie ook een mooie zonnige dinsdag wensen, onze Charly heeft wel last van die extreme hitte.hij komt niet veel buiten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 29-07-08

Tja en het blijft nog zo warm en onweer voorspellen ze ook weer voor donderdag

Gepost door: Vicky | 30-07-08

De commentaren zijn gesloten.