31-07-08

Machtsovername

Heykes bloggertjes,

Wij hebben hier een machtsovername gedaan. 'Un coup d'état' bij wijze van spreken. (Amai, ik wist niet dat ik Frans kon.)

En dat naar de katten toe. Allé, naar één kat toch. Want onze Jim, daar hebben we niet echt iets van te vrezen. Maar de Clint daarentegen.

Maar eerst wil ik een gelukkige verjaardag wensen aan Sara. Zij is 25 geworden op 29 juli en gaat later dit jaar met haar schat Stef trouwen. Proficiat Sara!!!! Driemaal woef/miauw/bravo van ons zessen!

Terug tot de orde van de dag. Die staatsgreep dus.

Ik heb al eerder eens gezegd dat die niet echt van ons honden moet weten. Als wij te dicht in zijn buurt komen, durft hij naar ons te klauwen. En als hij langs ons stapt, durft hij dat ook. Zelfs als wij nikske verkeerd hebben gedaan. Baasje noemt hem ne smeerlap. (En dat is hij ook wel een beetje.) En net daarom ziet baasje hem zo graag. (Ik zal die mensjes toch ook nooit echt begrijpen hoor.) Het heeft met zijn karakter te maken dat baasje hem zo graag ziet. Maar ja.

Wel daarstraks hebben de Flor en ikke samengewerkt om de Clint achterna te zitten. En de Flor blaffen en ikke blaffen en die Clint miauwen en weglopen en wij er achteraan. En als Clint langs links achter de bureau kroop, dan volgde ik hem en dan ging de Flor langs rechts achter de bureau en zo maakte we de Clint een beetje zot. Clint was wel aan het blazen tegen ons, maar we hebben ons deze keer niet laten doen. We hebben vol gehouden en doorgezet.

Want de hiërarchie in huis in normaal als volgt: 1. Clint   2. Flor  3. Ikke en 4. Jim

En wij waren daar niet mee akkoord. Zeker de Flor niet. Hij is van ons 2 de dominante hond en hij vond het niet goed dat de Clint bovenaan stond. Dus na lang zagen heb ik ermee ingestemd om hem te helpen tegen onze Clint.

En nu durf ik zelf tegen de Clint te blaffen als ik vind dat hij gemeen is tegen mij zonder reden. Flink van mij toch???

En onze Jim... Tja, die blijft de kleinste. En dat wordt binnenkort letterlijk als figuurlijk. Nog even en onze Flor is groter dan hem.

Ik ga nu nog ergens tegen de vloer plakken want het is veel te warm. En die inspanning van daarstraks komt zich nu wreken. Maar straks gaan we nog naar de bompa. En dan is het hopelijk al wat koeler en kunnen we in zijn tuin rondcrossen.

(Al een iets zelfzekerder) pootje

16:20 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (7) | Tags: verjaardag, bompa, jim, flor, clint, stef en sara, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

Rafke eerst een gelukkig verjaardag voor Cindy.
Jullie kunnen het wel bond maken als ik dit lees en dan uitgeteld .
Mijn vrouwtje houdt van de hitte...ikke minder.
Linkje staat er , was ze dat vergeten pfff, ge moet haar ook alles zeggen he

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 31-07-08

Zo bond maken met deze hitte?

Gepost door: Vicky | 31-07-08

fijne avond wij zijn hier even komen rondneuzen en komen zeker nog eens terug. Lieve groetjes en nog een fijne avond.

Gepost door: patty en freddy | 31-07-08

Ik hoor hier net op de tv dat het gaat regenen, dus waarschijnlijk kan je sebiet bij bompa wat rondzwemmen ..... in zijn "verzopen" tuin hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 31-07-08

reactie op reactie.

Staartje gaat lopen als ze vreemde mensen ziet, dus die heeft Mila niet gezien.
Staartje is zo een bang wezentje

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 31-07-08

JA JA , wij zouden ons ook niet laten doen van de katten .
Al de katten jagen we weg , maar ja ze wonen ook niet bij ons he .
Wij cavkes zijn de baas he ( HI HI ) .
pootje van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 01-08-08

Rafke & Flor Die staatsgreep tussen jullie is toch goed verlopen hé en dat is het voornaamste hé, jullie hondjes mogen zich niet laten doen hé.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.