02-08-08

Concertbouletten en kermis

Hey bloggers,

Gisteren zijn wij met de baasjes nog een middernachtwandeling gaan maken. Wel het was niet helemaal middernacht maar toch al donker.

Er staan kermiswagens bij ons op het dorpsplein en baasjes wilden gaan zien of ze al open waren. Maar dat blijkt vandaag pas te zijn. Wat ze wel tegenkwamen is, dat er aan een plaatselijk café een podium stond waar er mensen aan het optreden waren. Vrouwtje weet de naam van de groep niet maar ze waren wel goed. Ze speelden muziek van Clouseau, de Kreuners, Red Hot Chili Peppers tot Dire Straits en Rolling Stones. Ja, baasjes hebben zich geamuseerd.

Maar wij waren wat bang. Veel mensen en nog hardere muziek. Flor stond te bibberen op zijn poten. Maar slim als baasje is, heeft hij er snel een oplossing voor gevonden. Daar stond namelijk ook een frituurkraam en hij heeft een rauwe boulet gekocht en ra, ra wie heeft die mogen opeten. ....

Juist, wij. Allé ik vind wel dat de Flor meer heeft gekregen dan ik maar het was lekker. En één boulet later was de Flor niet meer bang. Ook waarschijnlijk omdat baasje hem had opgepakt. Zelfs als ze aan een tafeltje zijn gaan zitten om van de muziek te genieten, kroop hij op vrouwtje's schoot. De scheet!

En bij het naar huis gaan, kwamen we een lief meisje tegen waar wij, hondjes maar al te graag een goededag tegen zeggen. Zij bleek een hondentrimsalon te hebben en pups tot één jaar laat ze gratis bijtrimmen kwestie van gewenning. En het moet toch wel lukken dat het haar tussen mijn teentjes wreed lang aan het worden is zeker. Ik schuif thuis uit over de tegels en de novillon als ik ietske te snel wil zijn. Zeker in de korte bochten. :) Dus als het meevalt, zal ik haar ook eens vernoemen.

En straks gaan wij nog naar de kermis dus. Ben benieuwd wat dat gaat worden. Ik heb baasje gisteren iets horen zeggen over 'nog bouletten' en 'dit weekend' dus ik ga nu mijn bekje al wat aflekken. Om in de stemming te komen.

Aan iedereen een prettig en (liefst) droog weekend.

Likkebaardend Pootje

17:05 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (8) | Tags: wandelen, kermis, baasje, flor |  Facebook |

Commentaren

Wie je al allemaal niet kan tegenkomen bij een concertje ;-)
Veel plezier op de kermis.

Gepost door: Ruby | 02-08-08

Héhé... Lijkt mij heel plezant, zo bouletten gaan eten op de kermis. Ik moet eens dringend met mijn baasjes klappen denk ik... Ik wil dat ook wel eens doen se! En over dat knuffelen... Ik ben een beetje groot voor op de schoot te kruipen al zou ik dat wel willen... Soms als ik in mijn mandje zit en vrouwtje komt mij een aai geven dan leg ik mijn twee voorste pootjes rond haar nekje en dan bezwijkt ze helemaal voor mijn charmes... Pootje, Tidou

Gepost door: Tidou | 02-08-08

Van die luide muziek houden wij ook niet van , maar die bouletten daar zouden wij ook geen nee zeggen .
We zijn al benieuwd wat er vandaag te beleven valt op de kermis .
Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 02-08-08

Jullie gaan een leuke avond tegemoet,laat jullie maar eens flink gaan aan die bouletten

Gepost door: mireille | 02-08-08

Als je nu vandaag gewoon terug "de flauwe" uithangt, krijgt ge misschien alle 2 nog wat bouletten !!Waar is die kermis, want tegen een boulet zeg ik nooit NEE !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 03-08-08

Verdorie hé 'k wist dat wij iets verkeerd deden. Wij moeten gewoon doen alsof we bang zijn om ook bouletten te krijgen. Geef ons hier maar héél veel bijles zodat we 't ook kunnen proberen hé.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 03-08-08

Rafke & Flor Jullie hebben deze nacht terug wat bijgeleerd,als ge graag iets willen slim gezien,laten tonen dat ge bang zijn van het lawaai.Hier heeft het juist een fikse bui gedaan.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-08-08

Wen maar aan het lawaai dat is als de kermis open is nog erger steek maar een paar stopjes in jullie oren, veel plezier

Gepost door: Vicky | 03-08-08

De commentaren zijn gesloten.