04-08-08

Escape from 'de harnaskes'

Hey lieve lezertjes,

Ik heb al eens verteld dat de baasjes zo'n harnaskes hebben gekocht voor ons om ons beter in bedwang te kunnen houden. Maar wij houden daar niet zo van. En daarom probeer ik er altijd van te ontsnappen.

En dat is zelfs ééne keer gelukt. Vrouwtje had ons buiten aan de auto (die wij niet meer gebruiken) vastgemaakt met die uitrolbare leiband en had de leiband aan mijn harnaske vastgemaakt. Was zij verrast toen ze een tijdje later mij gewoon los op de oprit zag lopen. Ja, ja ik was uit het harnasje ontsnapt en de vrijheid tegemoet. Jammer dat ik mijn nekbandje ook nog draag. En het vrouwtje stak mij terug in het harnas en deed de leiband vast aan het harnas EN de halsband. Nu kon ik niet meer weg. Verdorie!

Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet meer probeer. Zoals een paar dagen geleden. Kwam het vrouwtje ons controleren en had ik blijkbaar mijn harnasje uitgedaan en omgekeerd terug aangedaan.  ????? Ja, vrouwtje kreeg van die vraagtekentjes boven haar hoofd. Daar kon ze niet aan uit. Maar spijtig genoeg was ik niet vrij. (Verdomde halsband.)

Dus dan probeer ik maar de Flor te bevrijden ik de hoop dat hij dat dan bij mij doet. En dat is ook al een paar keer gelukt. (Gelukkig voor het vrouwtje niet als we buiten waren) Vrouwtje zat een keer rustig achter hare pc, mijn blogje aan te passen, toen ze Flor zijn blauw harnasje open op de vloer zag liggen. En weer kwamen die vraagtekentjes boven haar hoofd vliegen. Maar al gauw was het mysterie opgelost. Zeker toen ze mij eens betrapte toen ik aan het harnasje van Flor aan het bijten was. En ik heb dus het harnasje van Flor opengedaan. Want het sluitingke zit op de rug waar de Flor niet bij kan. Maar ikke dus wel. hihihihihi Alleen wil de smeerlap da niet bij mij doen. :-(

En nu moet het vrouwtje ons dus nog in het oog houden. Als had ze gehoopt dat niet te moeten doen omdat we van de halsbandjes wel afblijven. Maar het is of ons in het oog houden of de harnasjes binnen uitdoen (want wij houden die binnen ook aan). Ze moet maar beslissen. Maar als het aan mij ligt, doe ze dan maar uit. Zij zit er zelf trouwens ook op te vloeken omdat ze de slotjes niet goed vindt door ons lange haar. Tja, daar weet ik wel een oplossing voor (zonder schaar) :)

En ons vrouwtje haar oog is al veeeel beter.

Deugenieterig pootje

17:01 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (7) | Tags: flor, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

Wat kan jij dit goed. 't Vrouwtje moet met jou naar het circus gaan. Ik vind dat wel heel knap en jullie vormen een team....Er is er maar eentje die met vraagtekens loopt hihihi.
Ik heb ook een leiband maar gelukkig ken ik nu het verkeer en ver gaan wandelen mag ik toch niet op straat. Al doe ik het soms wel.....ze weet dat niet hihihi.
knuf Chaplin

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 04-08-08

Jullie zijn wel vindingrijk hoor,jullie baasjes moeten ook ogen voor en achteraan hebben
Maar ik hou wel van jullie fratsen

Gepost door: mireille | 04-08-08

Hoi! Thanx voor je bezoek aan mijn blogje! Word ik veel genoemd bij Patsy? Ach ja...ik word nog es wereldberoemd in blogland hahahahahahhahaaa!!
Harnasjes aan in huis...hmmm...ik zou voor Axel ook eens een harnas moeten kopen, want hij hangt zich soms half op bij het uitlaten met alleen zijn halsband, maar in huis?? Nee hoor...thuis hoeft ie z'n halsband niet eens om! Maar hij is dan ook niet echt van het ontsnapperige soort...ik denk dat ie heel goed door heeft hoe goed hij het bij ons heeft! hahahahhaaa! Best wel slim hoor, die Engelse setters!! ;-)))
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 04-08-08

HI HI ikke ( oika ) kan dat ook goed uit mijn riem kruipen en onze baajes begrijpen het ook niet hoe dat kan .
Dan ziet baasje mij plotseling in een restaurant aan een andere tafel zitten . Hij zegt dat ik de David Copperfield ben van de cavaliertjes .
Niet weg lopen he doeiiiiiii Roef & Oika .
PS T'is al lang geleden dat er nieuwe foto's op jullie blog staan !!!!!! PLEASE !!!!!!

Gepost door: Roef en Oika | 04-08-08

Hallo , in het begin van onze blog ging dit ook niet , maar kijk een keer naar je aanmaak blog en aanduiden ipv eenvoudige de geavanceerde kiezen , dan zal het mischien wel lukken .

Gepost door: Roef en Oika | 04-08-08

Een Cavalier nooit onderschatten... vindingrijk op en top en zeker met 2 :)
Blij te horen dat je oog aan de beterhand is!

Gepost door: Ruby | 04-08-08

Wauwwwwwwwww sjiek dat jij dat kan !
Laika is ook zo'n ontsnappigskoningin maar ik riskeer dat niet want ons vrouwtje is dan altijd wel wat boos.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 05-08-08

De commentaren zijn gesloten.