07-08-08

Een hele leuke dag: het verhaal

Hey lieve, nieuwsgierige vriendjes,

Gisteren hebben wij dus een hele, leuke dag beleefd. Ja, ja. We zijn op uitstap geweest.

Maar ik zal met mijne boterham bij het begin beginnen. Hier thuis hebben baasjes 2 auto's staan. Ne Nissan personenwagen en de camionet. Maar baasje heeft maar 1 nummerplaat dus de Nissan moet het onderspit delven en bleef maar thuis staan. Maar nu dat vrouwtje (eindelijk) met haar rijbewijs bezig is, dachten ze eraan om de Nissan wat op te knappen voor het vrouwtje. Blijkt dat de reparatiekosten bijna hetzelfde zouden zijn als een 'nieuwe' betere tweedehands auto. Dus baasjes zijn gisterenmorgen gaan carshoppen. En ze hebben er eentje gevonden. Bompa was meegeweest en na hun besluit dachten ze, kom laat ons nog een terrasje gaan doen.

Wil het niet dat het vrouwtje een beetje teleurgesteld was. Niet dat ze niet blij is met een nieuwe auto. Maar ze had het erop staan om een uitstap te koppelen aan het auto-zoeken. Dus stelde baasje voor om naar Sint Anneke te rijden en wij mochten mee.

Dus vanaf nu begint de leuke dag voor ons. En bompa ging ook mee. Joepie.

Dat wil zeggen dat vrouwtje een tas inpakte met spullen voor ons. Handdoek, water, brokjes, leibandjes, kakzakjes, speeltje, eetbakje, papieren zakdoekjes, ... Vooruitziend mijn vrouwtje. :-))) En we reden met bompa's auto. Maar deze keer mochten we niet mee voorin. Wij moesten in het koffer. Weliswaar zonder de hoedenplank, dus konden we veel zien. Maar bompa heeft in zijn auto een scherm dat opgetrokken wordt tussen het koffer en de achterste zetels. Dus we konden niet op de achterbank geraken. Al was er wel een opening langs de zijkanten.

En zo kwamen we aan op Sint Anneke-strand.

En wat we daar allemaal hebben beleefd (zoals een zandscultuur gebouwd???) en of we op het openluchtconcert bouletten hebben gekregen, vertel ik jullie morgen.

Pootje

22:17 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: uitstap, bompa, baasje, flor |  Facebook |

Commentaren

Awel Rafke ! Gij weet wel hoe ge de spanning er in moet houden hé !! het avontuur van het strand en wel of niet bouletten is pas voor morgen !! ;-)))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 08-08-08

wij zijn er ook al eens geweest, super eh daar!
Maar ik heb toen wel geen bouletten gekregen zenne...

Gepost door: Tidou | 08-08-08

Jonge, was dat spannend en plezierig. Tof he en waar zijn de foto's ?????????????????????

knuf

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 08-08-08

Rafke & Florke. Jullie zijn ook twee helden hé ,maar het bijzonderste is dat jullie je geamuseerd hebben. en als vrouwtje zelf met de auto rijd zullen jullie nog meer mee kunnen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 08-08-08

Leuk hé zo een uitstapje en linkeroever is ook altijd de moeite.

Gepost door: Vicky | 08-08-08

Hela hebben jullie nog een plaatsje voor mij ?
Ik zal m'n valiezeke inpakken en direct verhuizen se. Ik mocht gisteren enkel naar de oogarts :-( Enne 't ergste van al is dat ik een ganse week geen uitstapjes mag maken maar mijn oog proper moet houden :((

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 08-08-08

De commentaren zijn gesloten.