17-08-08

ik hou van mijn mandje!!!!!

Hey vriendjes,

Ik hou dus echt heeeel veeeel van mijn mandje. En dat is nog maar een understatement. (Das Engels. Zo noemen de engelkes da. En ik ben ook Engelke van heeeeel lang geleden. Dus ik kan da ook een beetje.) Maar ik wil dus zeggen dat da nog zwak uitgedrukt is.

Als ik me verveel dan ga ik soms met mijn mand spelen. Ik heb zo'n stoffen mandje. (Zie linkerkant. Flor en ik zitten er alletwee in) En aan de onderkant zit er een litske. Ge weet wel. Zoiets waar dat opstaat hoe je het moet wassen en zo. En daar trek ik dan aan en floeps, mandje omgedraaid. Of ik ga lang uitgestrekt in mijn mand liggen. Mijn pootjes liggen er dan wel uit. En dan draai ik mij op mijn zij en mandje draait dan mee. En zo doe ik dan zot. Soms verhuis ik mijn mand door heel de living. En als het mandje omgedraaid ligt en wij worden naar mandje gestuurd van baasjes dan gaan wij er ook opliggen. Ok, ikke ga er soms gewoon naast zitten. Kwestie van toch nog een beetje eigenwijs te doen. :))))

En baasjes hadden met de Flor ook ineens een grotere mand gekocht voor ons twee maar ge moogt drie keer raden welke we het meeste gebruiken????

Ok, ge moogt maar twee keer raden want we hebben maar twee mandjes. hihihi

.....

Juist, mijn klein mandje gebruiken zowel ikke als de Flor als samen het meeste. Hebben we baasjes goed liggen gehad. hihihihi

Voor morgen alvast aan iedereen een hele fijne week!!!

Pootje

20:00 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: knuffel, flor |  Facebook |

Commentaren

awel ik wil niet meer in mijn mandje. De zetel, het bed, het bureau maar alles behalve het mandje.
Mijn vrouwtje staat met grote vraagtekens. het is heel zacht en ziet er heel leuk uit en nee ik wil niet.

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 17-08-08

Gij zijt ook een zotteke zeg! Zou je wel eens bezig willen zien!
Wij zitten heel graag dicht bij ons vrouwke of baasje en daar zij niet zoveel in ons mandje zitten, vind je ons daar ook maar weinig. Logisch hé!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 17-08-08

ik heb hier nog ééntje op overschot, ik bekijk dat van geen kanten. rouwtje zou hem wel eens durven naar de rommelmarkt meenemen volgende week.

Gepost door: Milo | 17-08-08

Oei oei oei mandjes ? Pfff zwijg me er van we hebben er hier al een hele boel de revue zien passeren. Naar 't schijnt zijn wij koppig en is alles niet goed genoeg voor ons. Nu liggen we het meest van al in onze auto's en yes yes die kunnen ook overkop gaan

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 18-08-08

hahaha
dat heb ij goed geraden :-))))))))))))ng 2 lagen pffff

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 18-08-08

Roef & Oika Onze Charly sleept ook zijn mand rond het huis ,en draait ze ook onderste boven.En als we beozek hebben en we houden hem niet in de gaten is er vel kans dat zijn mand kapotgebeten is.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.