18-08-08

geen rust

Heykes blogvriendjes,

Ons Jimmeke hier heeft geen rust. Maar da komt eigenlijk wel gedeeltelijk of toch helemaal door ons. hihihi

Telkens als wij de Jim zien passeren is er wel één hondje da achter hem aangaat. Maar meestal doen wij da allebei.

En tis nu officieel, de Jim de de kleinste van ons vier. Het is nog maar een paar dagen geleden da vrouwtje postte da de Flor precies niet veel veranderd en nu vindt ze (of ziet ze het) da de Flor hard gegroeid is. Misschien is hij aan zijne spurt begonnen.

Anyway, terug naar de Jim. Onze Jim (net zoals de Clint trouwens) gaat meestal ergens liggen waar wij niet aankunnen. Op de vensterbank, op de krabpaal, op de gootsteen, op de kachel (wat gaat da geven in de winter als die gebruikt wordt??) ... en soms sluipt hij heel stilletjes naar de bureau om op vrouwtje's bureaustoel te gaan liggen. Maar soms ligt hij ook op de rug van de zetel. Das zo'n zetel met heel zachte kussen en die ligt ook lekker door. Dan rolt hij zich in een bolleke en nestelt zich op die rug. (Er ligt zelfs nog een dekentje op. Ok, die is eigenlijk wel voor de baasjes als ze het koud hebben maar toch. Wij gebruiken die ook.)

En heeft de Jim toch wel de pech zeker da wij alletwee in de zetel kunnen springen. En net als ons vrouwtje zijn wij zot van da ros bolleke wol. (Das trouwens vrouwtje's bijnaam voor de Jim: bolleke) En wij waren zo in ons plagerij/vechtbui en in ons spelen sprongen wij dus in die zetel. Om dan met ons tweeën de Jim lastig te vallen. En dan was die ook ineens wakker gemaakt. Toch lief van ons da wij die laten meespelen hé??? Daarna is hij gewoon blijven liggen maar heeft ons toch nog in de gaten gehouden. En af en toe stak hij zij pootje uit om mee te spelen. Geen kwaadaardige slag maar een speels tikje. Zo van: blijf-uit-mijn-buurt-maar-ik-heb-het-toch-ook-graag-pootje. En daarom zien wij die ook graag. Die speelt met ons mee.

Allé, we zullen hem maar wat rust gunnen.

PS: nog ne gelukkige verjaardag aan de Chesko. Hij wordt vandaag 2 jaar. Proficiat! Driewerf pootje van ons allemaal.

Tot gauw

Pootje

20:00 Gepost door rafke, hondje van Ilse | Permalink | Commentaren (6) | Tags: jim, flor, hondekwaad |  Facebook |

Commentaren

ik plaag de hele tijd Staartje. Die gaat nu in de klerenkast liggen, zo vind ik haar niet zegt het vrouwtje. "t ja is een oude dame, maar ik wil spelen.
ben langs geweest
knuf

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 18-08-08

Wat een leuk gezinstafereeltje!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 18-08-08

toen ik eens met een poes wou spelen had ik het wel geweten hoor! Mijn neus bloedde! Dus blijf ik maar liever uit de buurt

Gepost door: Patsy | 18-08-08

Bedankt voor je lieve verjaardagswensen !!! Ik had 't gisteren serieus naar m'n zin hoor. Jij wou weten hoe oud wij waren hé ? Awel sinds gisteren hoor ik tot de grote jongens omdat ik 2 werd en Laika is in maart 3 geworden. Maar hmmm poezen en hondjes ? Pfff zucht wij kennen er alles van. Wij zaten ook een hele tijd te jagen achter onze kat. Uit pure frustratie ging die altijd in vrouwtjes bed plassen. Dat spelleke heeft 1 j geduurd en meerdere dierenartsbezoeken gekost. Volgens de dokter was het enkel omdat hij dominant tov ons wou zijn en zo zijn stempel wou drukken. Ah ja want in 't echt kon hij het toch niet halen hé. Met héél veel tranen heeft ons vrouwtje hem toen weg moeten doen omdat ze er gek van werd. Nu zit hij bij mensen zonder hondje en doet hij het perfect.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 19-08-08

Das niet altijd even leuk hoor zo geen rust krijgen.

Gepost door: Vicky | 19-08-08

heykes bedankt dat je even naar mij kwamme piepen, mams heeft al heel stuk vod afgeknipt want ruike zo rare pf hoop dat de kleine mij wat privacy geve want was datte gewend...
amuseer je in weekend en tot nog eens :-)

pootje en groetjes van mams

Gepost door: Shih-Tzu-Lover | 22-08-08

De commentaren zijn gesloten.